3×50 2016

Een overzicht van al mijn 3×50 foto’s van 2016.

In 2016 doe ik voor de derde keer mee aan het 3×50 project:

  • 50 fotografen
  • 50 weken/foto’s
  • 50 mm lens

De eerste keer legde ik mijn jaar in 50 foto’s vast. De tweede keer koos ik voor een thema: “Zuiver Zeeuws”. En dit keer ga ik verschillende technieken van de fotografie gebruiken om weer een serie van 50 foto’s te maken. Op deze pagina verzamel ik alle foto’s die ik dit jaar voor het 3×50 project maak met mijn 50 mm lens.

week_31_annemariedeboer
Week 31, rosé op het strand met mijn zus

week_50_annemariedeboer

Aan alle goede dingen komt een einde… dit was mijn allerlaatste foto voor het 3×50 project. Dit is het oude Scrabble spel van mijn vader, hij kreeg het op zijn verjaardag in 1958 cadeau. Ik vond het mooi om mijn serie(s) af te sluiten met een duidelijk eind.

The End.

Drie jaar deed ik mee, honderdvijftig foto’s maakte ik met mijn 50 mm lens voor dit project. Het was leuk, leerzaam, en soms was het ook wel eens lastig om weer een 3×50 waardige foto te maken. Ik haalde veel inspiratie uit de bijdragen van alle andere deelnemers en vond het elke weer zo leuk om alle foto’s voorbij te zien komen en te genieten van al het moois. Nu het klaar is, ben ik wel een beetje bang dat ik de stok achter de deur ga missen, want dat was het ook wel eens voor me. Er zitten een aantal foto’s bij die ik nooit gemaakt had, als ik niet aan het project had meegedaan… Maar het is ook wel weer leuk om aan een ander leuk project mee te doen, of zelf iets te gaan oppakken.

Wat ik ook erg leuk vond, was de samenwerking met mijn zus Margriet en m’n lief, Joost. We zijn verschillende keren samen op pad geweest, tijdens workshops of gewoon met zijn tweeën of drieën. Dat laatste blijven we zeker doen! Margriet en ik stoppen nu met het 3×50 project en Joost gaat er weer mee beginnen :)

Wil je meer weten over het 3×50 project? Kijk dan HIER!

Klik op het jaartal voor mijn foto’s van 2014 en 2015 <