Categorieën
Fotoclub EPZ Fotografie Straatfotografie

Den Haag

Op 30 maart organiseerden we voor de Fotoclub EPZ een workshop straatfotografie in Den Haag. We hadden prachtig weer en een leuk programma. Zoals altijd een leuke en leerzame dag.

Beoordeel dit:

Op 30 maart organiseerden we voor de Fotoclub EPZ een workshop straatfotografie in Den Haag. We hadden een leuk programma: de expositie van Erwin Olaf en daarna de stad in.

Fotomuseum Den Haag

In het gemeentemuseum én het fotomuseum was de expositie van Erwin Olaf te zien. Ik vond sommige foto’s echt schitterend en kreeg van andere foto’s de kriebels.

De serie van het Koninklijke gezin is echt de moeite waard. En zo krijg je ook eens de kans om Máxima van dichtbij te bekijken ;-)

Als je het gemeentemuseum zelf binnenstapt, lijkt het alsof je terug in de tijd gaat. Natuurlijk is het wel gemoderniseerd en aangepast aan deze tijd, maar de bouwstijl van Berlage is zo karakteristiek dat je teruggaat naar het begin van de vorige eeuw.

Deze t-shirts kregen we van Mischa cadeau voor ons huwelijk – foto gemaakt door Trudy (bedankt!)

Na een lekkere lunch bij restaurant Gember in het fotomuseum gingen we de stad in. Wat was het prachtig weer! Als het regent heb je de gelegenheid om mooie reflectie foto’s te maken maar persoonlijk heb ik toch liever een zonnige lentedag voor zo’n uitje ;-)

Het was, zoals altijd met de Fotoclub EPZ, een gezellige en leerzame dag. Docent Mischa (Heel Holland Fotografeert) en de clubleden, bedankt!

Fotoclub EPZ

LINKS

Fotomuseum Den Haag
Gemeentemuseum Den Haag
Heel Holland Fotografeert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s