Categorieën
Geen categorie

3×50 2018

Originally posted on Marie maakt:
In januari begon ik, voor de vierde keer, aan het 3×50 project. Met 49 andere fotografen maakte ik 50 weken lang en foto met een 50mm lens. In mijn geval met twéé 50mm lenzen want ergens dit jaar liet ik mijn camera vallen en brak mijn lens in stukken ;-)…

Beoordeel dit:

Marie maakt

In januari begon ik, voor de vierde keer, aan het 3×50 project. Met 49 andere fotografen maakte ik 50 weken lang en foto met een 50mm lens. In mijn geval met twéé 50mm lenzen want ergens dit jaar liet ik mijn camera vallen en brak mijn lens in stukken ;-)

Dit was mijn eerste 3×50 foto. Ik koos voor een thema: Marie maakt… Ik volg de Modinette opleiding aan de ENSAID modevakschool in Goes. Voor het examen moet ik drie kledingstukken maken: een rok, een kinderkledingstuk en een vrijetijdskledingstuk. Dit is een foto van mijn rok in wording.

Projecten hebben niet altijd een happy ending… Het haakwerk op de foto hieronder zou een trui moeten worden. Ik heb ‘m gehaakt. En weer uitgehaald. Stond voor geen meter…

Het was een productief jaar. Zeker omdat ik tussendoor ook nog gewoon werkte én een onderzoek deed en een afstudeerscriptie schreef! Maar…

View original post 260 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s