Categorieën
Geen categorie

Haak en Brei festival

Marie maakt

20180602_Zeeuwse Brei en Haakfestival 2018_AdB_003

Vandaag maakte ik weer foto’s op het Zeeuwse Haak en Brei Festival, van Jeanet Jaffari van het weblog Blij dat ik brei! Het was weer een goed georganiseerd, gezellig en kleurrijk festival. Jeanet en alle vrijwilligers, hartelijk dank! Het was een superdag!

Bezoekers, jong en oud en uit alle windstreken, genoten van al het moois, de leuke workshops, de mooie patronen en garens. Mensen zaten gezellig te kletsen en te handwerken… Mooi hoe zoiets groots (zo’n 400 bezoekers!) ontstaan is uit een Haakfeest bij Jeanet in het atelier en de achtertuin. Ik was daar toen met tante Janna! Klik hier als je die blogpost nog eens terug wilt lezen :) 

Het was erg inspirerend om zo veel handwerk technieken te zien en zo veel mooie projecten te bewonderen. En te leren van al die talentvolle mensen die door Jeanet samen gebracht waren. Ik heb weer zo veel ideeën opgedaan…

View original post 162 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s