Categorieën
3x50 Creatief Fotoclub EPZ Fotografie Natuur Straatfotografie

Fotoclubdag 2018

De EPZ fotoclub bestaat vijf jaar en zoals elk jaar organiseerden we een fotoclubdag. Dit keer bezochten we het spookdorpje Doel in België en daarna gingen we naar Antwerpen.

Beoordeel dit:

De EPZ fotoclub bestaat vijf jaar en zoals elk jaar organiseerden we een fotoclubdag. Dit keer bezochten we het spookdorpje Doel in België en daarna gingen we naar Antwerpen.

Doel is een klein plaatsje aan de Westerschelde, vlak bij de kerncentrales daar. De haven van Antwerpen wilde uitbreiden, vandaar dat een groot aantal huizen in Doel onbewoond zijn. Een paar huizen zijn nog bewoond… Tegenwoordig is Doel een toeristische attractie. Fotografen weten hun weg te vinden naar de fotogenieke omgeving, maar ook zie je veel gezinnen die hun communie-kindjes fotograferen.

Mijn foto’s van gisteren heb ik hieronder geplaatst in een aantal thema’s: kleur, zwart-wit, structuur, Lensball, graffiti en kunstzinnig. Afgelopen week gaf de fotograaf Ton Stanowicky een presentatie op de fotoclubavond. Door hem geïnspireerd, experimenteerde ik gisteren met spotmeting, fotograferen op de M-stand (hèhè, eindelijk) en kunstzinnige fotografie.

Kleur

Zwart-wit

Structuur

Lensball

Graffiti

Kunstzinnig

20180414_AdB_IMG_0199_Fotoclubdag.jpg

20180414_AdB_IMG_0185_Fotoclubdag.jpg

We lunchten in Antwerpen bij Brasserie Appelmans (aanrader!). Een paar leden bezochten de tentoonstelling Perla Negra van de fotograaf Eddy Van Gestel, de anderen struinden nog wat door de stad en genoten van het zonnetje en het fotograferen van mensen en stadse tafereeltjes. Het was een goede dag!

Update: Onderstaande foto maakte mijn zus van me in Doel! Haar reportage van deze dag is weer heel anders dan de mijne, je kunt ‘m bekijken op haar weblog margrietklippel.nl.

20180414 Fotoclubdag Doel Annemarie MdB

2 reacties op “Fotoclubdag 2018”

Oh, ik heb het wiel uitgevonden om een reaktie te geven. Prachtig Annemarie, leuk om te zien dat jullie beiden een andere invalshoek hadden en dingen anders benaderen. Ben trots op je.

Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s