Handwerkmiddag

Vanmiddag was ik weer te gast bij Jeanet Jaffari-Schroevers van het weblog Blij dat ik brei en de handwerkwinkel in Arnemuiden. Dit keer organiseerde Jeanet een inloop-handwerkmiddag. Zoals altijd werd er weer goed voor de gasten gezorgd: koffie, thee en iets lekkers erbij. Vandaag was er appelcake, waar ik al zin in had door de blogpost van gisteren :-)

Natuurlijk nam ik ook een paar werkstukken mee, waaronder deze driehoekige ruime omslagdoek van Unicat, die ik breide in de kleur Helgoland. De Unicat én het patroon van deze omslagdoek kun je natuurlijk bij Jeanet kopen!

Ans hielp me bij het aan elkaar zetten van mijn grijze Merino omslagdoek van Lace garen van Borgo de Pazzi volgens het Diamond Diva patroon van Annelies Baes. Ik kreeg die zipper join steek niet onder de knie maar door de uitleg van de (heel geduldige) Ans lukt het me nu eindelijk! Dank je wel Ans!

Een stukje film om te laten zien (en onthouden) hoe dat nou werkt met dat aan elkaar zetten. Natuurlijk hield ik mijn camera (telefoon) verkeerd om vast ;-)

IMG_20161229_185858.jpg

Het was weer een hele gezellige en leerzame middag… Bedankt Jeanet, voor de organisatie, je gastvrijheid en voor je geduld bij het ontwarren van mijn zwarte garen! Qua geduld en technieken kan ik nog heel veel leren van jou en Ans :-)

>> Hier staan alle foto’s van deze handwerkmiddag!

Tot de volgende keer!

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Knitting Gwen schreef:

  Ben een beetje jaloers. Het ziet er erg gezellig uit namelijk. Het is toch meestal doordeweeks ’s middags? Dat zou het voor mij lastig maken om eens een keer langs te komen.

  Liked by 1 persoon

  1. Annemarie schreef:

   Het is heel gezellig inderdaad :) Er zijn ook regelmatig workshops op zaterdagmiddag. Volgens mij in januari weer!

   Liked by 1 persoon

   1. Knitting Gwen schreef:

    Dat is goed nieuws over die workshops. Dan moet ik haar site en blog goed in de gaten houden. Dank voor de tip!

    Liked by 1 persoon

 2. Faabs schreef:

  Het ziet er prachtig uit. Ik vind het al zo knap wat jij kan, dan moeten de dames die het organiseren wel helemaal ware kunstenaressen zijn op dit gebied :-).

  Liked by 1 persoon

  1. Annemarie schreef:

   Dat zijn ze zeker! Maarre, wat ik kan kan jij ook hoor :)

   Liked by 1 persoon

   1. Faabs schreef:

    hahaha nee hoor, in dit niet. Ik heb daar geen geduld voor :-)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s