Categorieën
3x50 Familie Fotografie Gezin Natuur

Mellau

Een fijne eerste vakantiedag in Vorarlberg Oostenrijk.

Beoordeel dit:

Gisteren kwamen we aan in Oostenrijk om met m’n familie de herfstvakantie te vieren. Het voelt altijd als thuiskomen hier in Vorarlberg… Het landschap, de bergen, de hartelijkheid van de mensen, het is allemaal vertrouwd en fijn.

Vorig jaar was de lift in Mellau in revisie en dit jaar is de Diedamskopf aan de beurt voor groot onderhoud. Dus vandaag niet de traditionele Diedams-afdaling ;-) We gingen met de Bergbahn in Mellau omhoog naar het bergstation. Eenmaal boven scheen af en toe de zon en stond er een fris windje. Joost, Leander, Margriet en de heren Klippel liepen een langere wandeling naar de Kanisfluh en ma en ik bleven wat dichter bij het bergstation. Het eerste stuk van de wandeling liepen we gelijk op…

20161023-mellau_01

De eerste foto die ik vandaag maakte werd ook mijn bijdrage voor de 41e week van het 3×50 fotoproject, met Joost in de hoofdrol.

Ma en ik liepen een stuk van de route naar de Wurzach Alpe van zo’n 5,5 km. We zijn bijna drie uur onderweg geweest op een rustig tempo. Natuurlijk stopten we regelmatig om foto’s te maken :-)

20161023-mellau_06

Het totale hoogteverschil was 200 meter, en dat is mooi voor een eerste dag. We genoten van het prachtige uitzicht met alle bergen om ons heen! Jammer genoeg verslechterde het weer en besloten we terug te keren naar Bergrestaurant Simma om daar te wachten op de rest van de familie. Ook zij keerden vlak onder de top van de Kanisfluh/Holenke terug vanwege harde wind en regen. Lees hier op het blog van Margriet over hun wandeling.

 

 

 

 

Één reactie op “Mellau”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s