Categorieën
3x50 Geen categorie Natuur Zeeland

Proost!

Een zonsondergang op het strand in Dishoek, met m’n zus én rosé!

Beoordeel dit:

Na een aantal drukke weken met de verbouwing van onze keuken en woonkamer is dan nu eindelijk de vakantie aangebroken. Proost dus, op de vakantie! Zaterdagavond beloofde het aan de kust goed fotografeer-weer te worden, dus ging ik weer eens op pad met mijn zus Margriet. Een mooie zonsondergang is altijd fijn om te fotograferen. Ik ben niet dol op het strand (al dat zand wat overal in en tussen kruipt) maar een lekkere wandeling of een uurtje spelen met de camera, daar ben ik wel voor te porren…

20160813 Strand Dishoek 05

Dit keer had ik een flesje rosé meegenomen en twee glazen. Met het opkomende water leverde dat natuurlijk grappige momenten op: samen hadden we drie tassen, twee statieven, twee camera’s, twee wijnglazen én de fles om in de gaten te houden :-) Dat water komt namelijk best snel op en we hadden geen zin in natte voeten! We hadden best wel wat bekijks, lopend op het strand met camera op het statief in de ene hand en een glas rosé in de andere…

20160813 Strand Dishoek 08
Salute!

Wat is het toch gaaf om te zien hoe het licht steeds anders is. Net een levend schilderij.

De bewoners van de strandhuisjes hebben een uitzicht wat nooit verveelt!

20160813 Strand Dishoek 02
Mijn 3×50 foto van deze week…

20160813 Strand Dishoek 09

Het was heerlijk om even lekker buiten te zijn en de zeelucht op te snuiven, samen met m’n zus. Bekijk vooral haar weblog ook, ze heeft echt schitterende foto’s gemaakt!

4 reacties op “Proost!”

Ook jouw foto’s zijn weer erg mooi geworden. Het was weer genieten! En inderdaad… Het zal wel een raar gezicht zijn geweest als je ons met al die spullen én een glas rosé in de hand over het strand zag lopen!

Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s