Categorieën
3x50 Fotografie Natuur Zeeland

3×50 : 2

Het 3×50 project 2016 is op de helft! Wat vind jij de leukste/beste foto van mij tot nu toe?

Beoordeel dit:

Deze week zijn we op de helft van het 3×50 project! Mocht je het nog niet weten, 3×50 staat voor:

  • 50 fotografen
  • 50 weken/foto’s
  • 50 mm lens

Door die 50 fotografen worden in één jaar dus 50 x 50 = 2500 foto’s gemaakt en nu we op de helft zijn hebben we er dus zo’n 1250. Daarvan zijn er vijfentwintig van mij. Je kunt ze hier allemaal bekijken: 3×50 2016. Welke is jouw favoriet? Je kunt bij de foto’s zelf reacties plaatsen, ik ben erg benieuwd!

Ik vind het erg leuk om alle foto’s zo bij elkaar te zien. En natuurlijk heb ik ook mijn favorieten… Mijn top drie van de eerste helft:

Week_01_AnnemariedeBoer
Week 01 – portret van Margriet
Week_17_AnnemariedeBoer
Week 17: Moederdag
20160528 lange sluitertijden Kaloot 09
Week 20: Lange sluitertijden

Margriet en ik gingen al verschillende keren samen op pad en dat is echt heel erg leuk. De komende 25 weken zitten er vast nog wat leuke gezamenlijke sessies aan te komen… Nog 25 foto’s te gaan om de serie van dit jaar compleet te maken! Lange sluitertijden fotografie is nu wel een van mijn favoriete technieken en daar wil ik graag nog meer mee oefenen.

Heb jij een leuk idee voor een foto of zou je graag eens een foto met een bepaalde techniek zien in mijn 3×50 reeks? Laat het dan even weten!

2 reacties op “3×50 : 2”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s