Categorieën
3x50 Fotografie Natuur Zeeland

Lente!

Deze week een natuurfoto voor het 3×50 project gemaakt. En een les geleerd :)

Beoordeel dit:

Ik was zo goed bezig met het 3×50 fotoproject deze week, dacht ik… Afgelopen vrijdag had ik m’n foto al gemaakt. Negatieve ruimte was het thema. Een foto van een boerderij en een klein strookje grond, met een mooie Hollandse wolkenlucht erboven.  Een beetje jammer dat ik de foto pas vanmiddag op mijn grote scherm bekeek. Hij was helemaal niet zo mooi als ik dacht toen ik ‘m op mijn camera scherm zag. Een les die ik al vaker had kunnen leren, misschien dat het dit keer blijft hangen ;-)

20160410 Zuid-Beveland in de lente 03

Dus, vanmiddag nog even een rondje hier in de buurt gedaan. Wat wonen we hier toch mooi in de Zak van Zuid-Beveland! De natuur is nu echt ontwaakt uit de ‘winter’slaap. De bomen krijgen een zacht groene waas en de vogels fluiten de hele dag door. Ik houd van de lente. Onze omgeving staat bekend om de bloesems. In deze tijd van het jaar bloeit de Sleedoorn in het heggengebied rond Nisse. Bedankt mam voor het vaststellen van de bloesemsoort ;-)
De ‘negatieve ruimte‘ foto komt nog wel een keer, deze week heb ik een natuurfoto gekozen voor het 3×50 project :)

20160410 Zuid-Beveland in de lente 06
Mijn 3×50 van deze week: ISO 100, diafragma f 2.8 en sluitertijd 1/1000 sec

Over een poosje gaat de Meidoorn bloeien en dan is het gebied echt op z’n mooist. Er staan mooie wandel– en fietsroutes op de site van Land van Borsele.  Wie wandelt of fietst er dan met me mee?

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s