Categorieën
Familie Gezin Persoonlijk

12 jaar

Twaalf jaar geleden werd mijn zoon geboren. Een (medisch) wonder, wat was ik gelukkig met hem. En dat ben nog elke dag.

Leander_03

Voor het eerst elkaar ontmoeten, allebei nog verfrommeld van de bevalling.  Een klein frummeltje in een veel te groot ledikantje. Een emmer was groot genoeg voor zijn dagelijkse bad. Wat een mooie tijd. Ik weet nog dat iemand in de kraamtijd tegen me zei: “Geniet ervan, voordat je het weet zit ie op school!” En ik weet nog dat ik dacht dat het allemaal wel mee zou vallen. Maar genoten heb ik wel. Met volle teugen.

Het lijkt heel lang geleden, maar ook gisteren. Ik weet nog precies hoe het voelde…

Leander_01.jpg

En nu is hij 12 jaar. Onvoorstelbaar. Een puber van bijna 1.70 lang met schoenmaat 44. Hij zit op de middelbare school en fietst elke dag 20 km door weer en wind. Hij weet precies wat hij wil. En wat hij niet wil, dat ook. Hij ontwikkelt zijn eigen smaak, een eigen mening, een eigen identiteit. En ik ben trots op hem!

 

 

3 reacties op “12 jaar”

Ja Marie de tijd vliegt!
Voor je het weet zijn ze groot zegt men dan en zelf denk je, ja daag een jaar is een jaar.
maar terugkijkend hadden ze verdorie gewoon gelijk natuurlijk :-)

Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s