Categorieën
3x50 Fotografie Natuur Zeeland

3×50 2015

Vandaag maakte ik, met hulp van Joost en Leander, de laatste foto voor het 3×50 project in 2015.

Beoordeel dit:

Vandaag maakte ik de laatste foto voor het 3×50 project in 2015. Een foto waar ik in mijn hoofd al een tijdje mee bezig was… Mijn oom Bauke erfde een paar poppen in Zeeuwse klederdracht van een buurvrouw. Grappig detail is dat mijn oom en tante in Culemborg wonen niet in Zeeland. Toen ik eerder in het jaar bij hen op bezoek was, kreeg ik de poppen mee om te gebruiken voor het 3×50 project.

20151220 Dishoek 05

In eerste instantie wilde ik de poppen in het voorjaar fotograferen op een van onze mooie bloemdijken maar er was een klein probleempje. Ze bleven niet staan en de grond was te hard om er een steun in te prikken. De poppen gingen toen onverrichter zake mee terug naar huis en ik kwam later op het idee om ze mee naar het strand te nemen. Daar kun je gemakkelijk een steuntje in het zand prikken.

20151220 Dishoek 01

Joost, mijn super handige vent, maakte steunen van metalen buisjes met een kunststof steun eraan, waar de poppen tegen konden leunen. En nu ging het prima, de poppen bleven zo goed als de hele tijd overeind :) En aangezien ik plat op mijn buik op het strand lag, was ik blij met de hulp van Joost als assistent.

20151220 Dishoek 02

Al maanden geleden bedacht ik dat de poppen de hoofdrol zouden spelen in de laatste week van het 3×50 project. Zuiver Zeeuws; twee poppen in Zeeuwse dracht op het strand bij Dishoek. Zeeuwser kan het bijna niet, toch?

20151220 Dishoek 07

Leander hield ondertussen de hondjes op afstand door lekker met de bal te gooien, een stuk verderop!

En dit is ‘m dan geworden, de laatste foto van mijn serie Zuiver Zeeuws voor het fotoproject 3×50, de 2015 editie:

Week_50_AnnemariedeBoer

Klik en kijk >> Al mijn 3×50 foto’s van 2015 op een rij

Bedankt!

Mischa, bedankt voor het organiseren van dit superleuke fotoproject en alle andere dingen die je doet! Ik heb nu al weer zin om te beginnen met de derde editie van het 3×50 project in 2015 :)

Joost, bedankt voor je geduld, je creatieve inzichten, je technische kennis, en voor alle keren dat ik jou mocht ‘gebruiken’ als voice activated lightstand’ of model.

Margriet, bedankt voor je inspiratie/motivatie, ik vond het erg leuk om samen met jou aan diverse thema’s te werken en ik weet zeker dat het in 2016 ook weer heel leuk gaat worden!

Leander, jij ook bedankt voor je ideeën, je geduld en je hulp bij het maken van foto’s.  En voor alle keren dat je met me/ons mee bent gegaan, op jacht naar de 3×50 van die week!

Oom Bauke, bedankt voor het lenen van de poppen. Zonder hen had ik deze speciale laatste foto met het thema Zuiver Zeeuws niet kunnen maken!

En dan als laatste een bedankje aan de lezers van mijn blog en/of social media berichten. Jullie reacties waren hartverwarmend en maken het nóg leuker om hobbyfotograaf te zijn!

20151220 Dishoek 11

3 reacties op “3×50 2015”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s