Categorieën
3x50 Natuur Zeeland

Kaloot

Vanmiddag ben ik met Joost, Cooper en Cayenne naar het Kalootstrand geweest. De wereld leek te bestaan uit minstens vijftig tinten grijs.

Beoordeel dit:

Vanmiddag ben ik met Joost, Cooper en Cayenne naar het Kalootstrand geweest. Even lekker uitwaaien, alhoewel er weinig wind stond. Zeker in vergelijking met vorige week, toen we bij het NK Tegenwind waren met windkracht 7.

Vandaag leek het meer op 50 tinten grijs…

De hondjes hebben heerlijk gerend, met de werpstok kun je de bal zo lekker ver gooien :-)

20151213 Kaloot strand 10

20151213 Kaloot strand 04

Mijn op een na laatste bijdrage aan het 3×50 project van dit jaar… In week 49 ging de kerncentrale op de foto… Zuiver Zeeuws, en ik werk er al bijna dertig jaar. Die mag natuurlijk niet ontbreken in mijn serie van 2015.

Volgende week de allerlaatste week van het project! En ik heb al zin in de derde editie, die begin 2016 van start gaat. Samen met mijn zus Margriet doe ik weer mee, drie keer is scheepsrecht :)

 

2 reacties op “Kaloot”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s