Categorieën
Familie Vakantie

Bezau

Vandaag wandelden we vanaf het bergstation van de Seilbahn bij Bezau. Deze dag was een prachtige afsluiting van een mooie herfstvakantie in Oostenrijk!

Beoordeel dit:

De hele familie op het panoramaterras

Vandaag wandelden we vanaf het bergstation van de Seilbahn bij Bezau. Vroeger ging daar een klein rood liftje naar boven, heel oud en met popnagels in elkaar gezet. Vre-se-lijk vond ik dat. En het ergste was dan, als je net vertrokken was, die opmerkingen van pa over popnagels en roest enzo. Grrrr!

Bezau is een favoriete plek voor paragliders. We zagen er vandaag weer een hoop van de berg af springen. Ik heb met Lee afgesproken dat ie dat mag doen als hij zelf volwassen is en dat ik het dan pas áchteraf wil weten :-)

20151030 Bezau 04

Martin en Sjoerd maakten een klim naar de top van de Winterstaude, en wij liepen de panorama wandeling boven op de Niedere. Met vier fotocamera’s doe je de helft langer over de aangegeven tijd van de wandelingen, maar het levert dan weer wel mooie plaatjes op!

Deze vier foto’s hierboven zijn allemaal gemaakt door Leander. Hij heeft er oog voor!

Panorama

Je zult toch zo’n uitzicht hebben tijdens de lunch… We boffen echt met het weer, het is de hele week (behalve bewolking gisteren) stralend herfstweer. Wandelen in je t-shirtje als het bijna november is, dat is echt een cadeautje.

20151030 Bezau 05

Deze dag was een prachtige afsluiting van een mooie herfstvakantie in Oostenrijk!

3 reacties op “Bezau”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s