Categorieën
Familie Vakantie

Neuhornbachhaus

Vandaag maakten we een prachtige wandeling vanaf het Mittelstation van de Bergbahnen Diedamskopf naar het Neuhornbachhaus.

Beoordeel dit:

Herfst in Vorarlberg

Vandaag maakten we een prachtige wandeling vanaf het Mittelstation van de Bergbahnen Diedamskopf naar het Neuhornbachhaus. Joost en ik liepen vanaf het Neuhornbachhaus naar het dal, (o)ma Alie, Margriet, Martin en de jongens liepen terug naar het Mittelstation. Martin is van daar naar het dal gelopen, de rest heeft nog een laatste rit naar het Bergstation gemaakt – het is de laatste dag van het seizoen dat de lift in gebruik is.

Neuhornbachhaus

Het is hier prachtig in deze tijd van het jaar. Ik was hier al eerder in de zomer en de winter, maar de herfst geeft de bergen toch weer een andere, fotogenieke, uitstraling. De kleurenpracht is overweldigend, en het bos ruikt altijd lekker maar nu zijn de geuren nóg intenser. Of ik ruik ze beter, dat kan ook ;-)

De kleuren, en dus de foto’s, zijn vandaag weer heel anders. Gisteren was het bewolkt, diffuus licht waarmee je prachtige foto’s kan maken. Vandaag was het heel helder en zonnig. Een prachtige dag, wat treffen we het met het weer. Mijn gezicht gloeit nog na van het zonnetje!

Onze filmer in actie

Het is een vakantie waarin veel herinneringen aan vroeger boven komen. En met zo veel camera’s kunnen we alle níeuwe herinneringen mooi vastleggen.

3 reacties op “Neuhornbachhaus”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s