Categorieën
3x50 Zeeland

CTV filmt SVH

CTV Zeeland filmde vandaag bij SV Heinkenszand, de club van mijn zoon. Dat leverde weer een mooie 3×50 op. In deze blogpost vertel ik iets over mijn vrijwillgerswerk voor de club.

Beoordeel dit:

CTV Zeeland filmt SV Heinkenszand

Vandaag filmde de Zeeuwse televisiezender CTV Zeeland de wedstrijd van het eerste van SV Heinkenszand thuis tegen Apollo 1.  CTV Zeeland zendt uit vanuit de studio’s in het CineCity-complex aan de Spuikomweg 5 in Vlissingen. Maandag komen onze jongens in de uitzending in de rubriek CTV Voetbal! De foto bovenaan is mijn bijdrage van deze week (40) voor het fotoproject 3×50… De televisiezender CTV Zeeland mag natuurlijk niet ontbreken in mijn serie ‘Zuiver Zeeuws’.

SV Heinkenszand is de voetbalclub van zoonlief. Zo’n club heeft natuurlijk vrijwilligers nodig om te kunnen bestaan, dus draag ik als ouder ook graag mijn steentje bij. Vanaf begin dit jaar beheer ik de website van SVH en fotografeer ik, net zoals m’n zus Margriet, regelmatig voor de presentatiegids en website. Een leuke combinatie van vrijwilligerswerk en hobby, in mijn geval :)

Website SVHWebsite SV Heinkenszand

Normaal gesproken is het beheer van de site niet zo erg veel werk, een paar berichten per week op de site en doorplaatsen op Facebook en Twitter. Het begin van het seizoen is wel tijdrovend: alle teams gaan dan op de foto voor de presentatiegids én de teampagina’s. Dit zijn de foto’s van het team van Lee:
Kopfoto D1 seizoen 2015-2016 Teamfoto-D1-seizoen-2015-2016

Vandaag bladerde ik even door de presentatiegids, de jongens/meiden/mannen staan er weer netjes in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s