1000 km

Bam! Vandaag registreerde ik mijn woon-werk kilometers op het dashboard van Fietsen Scoort… en daar werd ik toch BLIJ van :-)

Fietsen Scoort 1000 km

Duizend kilometer. Ik ben trots op mezelf. De afgelopen jaren zei ik steeds lacherig dat ik mijn kilometers ging verdubbelen. In 2013 had ik er geloof ik 40, vorig jaar wel 80! Eind maart reed ik mijn eerste rit van 20 kilometer dit jaar en de afgelopen zes maanden fietste ik gemiddeld 163 kilometer per maand. In die periode zat ook nog een week of vier vakantie…

Ik kom trouwens nog maar net kijken met mijn kilometertjes… er zijn collega’s die nu al rond de zesduizend kilometer op hun naam hebben staan. In totaal hebben we bij EPZ al 157.135 km bij elkaar gefietst met 108 collega’s. We staan bovenaan op de pagina van de Zeeuwse deelnemers aan Fietsen Scoort, in de ranglijst naar aantal deelnemers én afgelegde kilometers!

20151005 Fietsen Scoort 1000 km 18

Daarmee hebben we € 1.571,40 aan sponsorgeld bij elkaar gefietst voor de sponsorprojecten van Fietsen Scoort. En ik ben lekker in de buitenlucht, krijg wat meer beweging (met hulp van mijn accu/motortje), en ik zie van alles onderweg. Soms krijg ik echt hele mooie cadeautjes van moeder Natuur. Een greep uit de foto’s die ik de afgelopen periode onderweg maakte:

Ik ben benieuwd op hoeveel kilometer ik aan het eind van het jaar uitkom, want ik ben vast van plan om zo lang mogelijk door te fietsen! Zoonlief gaat me vast inhalen, want die fietst 100 km per week en zit dus nu al aan de 500 km :-) En jij, hoeveel kilometers heb jij al gefietst?

Update 6 oktober 2015:

Fietsen Scoort cadeautje
Hoe leuk is dat, zo’n cadeautje ter ere van mijn 1000 km :) Wouter is de coördinator van Fietsen Scoort bij EPZ. Bedankt Wouter! Super leuk!

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. joziasse schreef:

  Ik ben trots op je schat..

  Liked by 1 persoon

 2. Tanja bliek schreef:

  Superr gedaan Annemarie, wie had ooit nog gedacht dat je fietsen leuk zou gaan vinden. Nog heel veel fiets plezier!!

  Liked by 1 persoon

 3. Faabs schreef:

  Echt zo goed van je !

  Liked by 1 persoon

 4. Faabs schreef:

  Te snel op enter gedrukt :-). Ik wilde nog zeggen dat ik het leuk vind dat jullie als bedrijf er ook zo mee bezig zijn !

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s