Categorieën
Gezin Haken Natuur

Vakantiegevoel

Een terugblik op onze zomervakantie in Italië met foto’s van het meer van Caldonazzo en Verona.

Beoordeel dit:

De afgelopen zomervakantie brachten we door in Italië, bij het meer van Caldonazzo. Een prachtige omgeving in de uitlopers van de Dolomieten, de camping lag vlak bij het meer. Spiaggia, de camping waar mijn zus ook had gestaan een paar weken daarvoor, is een gezellige familiecamping met fanatieke beheerders die de camping spic en span hielden.

Helaas was de WiFi verbinding niet om over naar huis te schrijven, whatsappen ging nét maar een blog schrijven zat er niet in. Op een van de laatste dagen werd de extender overigens gereset en toen ging het wel beter ;-) Ik was van plan om thuis een blog te schrijven, maar blijkbaar was ik het vakantiegevoel al veel te snel weer kwijt. Het kwam er niet van.

De afgelopen dagen werkten we hier aan de nieuwe website van Joost, en toen zag ik al die mooie foto’s van het meer en van Verona weer voorbij komen… Ik kreeg zowaar weer een beetje het vakantiegevoel. Dus toch nog maar even mijn eigen foto’s bekeken en een selectie gemaakt om nog een keer na te genieten. Want ook al hadden wij niet die 40 graden die Margriet wel had in Italië, en hadden we best veel regen, we hebben toch een heerlijke vakantie gehad!

Deze foto’s maakten we op een ochtend, heel vroeg – ik geloof dat we om half zeven al gewapend met de camera’s naar het meer gingen. Schitterend licht, de flarden mist nog boven het water. En we waren niet eens alleen…

We brachten een dag door in de prachtige stad Verona. Lekker over de markt struinen, foto’s maken van een echte Romeinse strijder bij de Arena, genieten van de mooie uitzichten over de rivier Adige en heerlijk eten en (Italiaanse koffie) drinken.

Scheepjes CAL omslagdoek

En verder, relaxen. Lee heeft heerlijk gezwommen en gesnorkeld, en zelfs nog een keer gesurft ondanks de weinige wind. Ik heb boeken verslonden en gehaakt. Heel veel gehaakt. Ik maakte de Scheepjes CAL omslagdoek af en Joost maakte deze prachtige foto.

Wat lekker om nog even terug te kijken en te genieten van deze vakantieherinneringen. De volgende staat al voor de deur, eind van de maand gaan we een week met de familie de Boer en aanhang naar Oostenrijk! Wat een goed vooruitzicht.

Één reactie op “Vakantiegevoel”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s