Categorieën
3x50 Aanraders Creatief Fotografie

Zomerfair

Zomerfair Oudelande

Afgelopen zondag was ik met mijn zus op de Zomerfair in Oudelande. Deze fair wordt georganiseerd door Janna & Joane (een vriendin van m’n zus en haar vriendin) en de dames doen dat vanuit hun eigen winkeltje in oude en eventueel opgeknapte meubeltjes. Het motto van J&J is: “alles is te recyclen” en dat principe dragen wij bij ons thuis ook een warm hart toe. Een oude kast wordt alleen maar mooier van een nieuwe laag verf… je krijgt hooguit wat problemen met deuren die niet meer zo lekker sluiten ;-)

20150607_Zomerfair_vierkant_03

Maar, ik had het over de zomerfair. Locatie: de Koffietuin, Everingsestraat 2a in Oudelande. Een schitterende tuin met prachtig groen, heerlijke doorkijkjes, waterpartijen en leuke hoekjes en paadjes. De ideale locatie voor een zomerfair…

20150607_Zomerfair_vierkant_04

Kleine Zeeuwse ondernemers met grootse stands. Sieraden, meubels, fietstassen, kussens, brocante, olijfolie, tassen, kleding, snuisterijen, schilderijen, kaarten… een enorme tuin vol heerlijkheden.

20150607_Zomerfair_vierkant_07

Eigenlijk ben ik niet zo van de blommen en de snuisterijtjes maar het is wel heerlijk fotograferen op zo’n fair vol (Zeeuwse) spullen :)

20150607_Zomerfair_vierkant_05

Een aanrader, die Zomerfair. Als je wil weten wanneer de fair in 2016 georganiseerd wordt, houd dan de facebookpagina van Janna & Joane in de gaten!

Één reactie op “Zomerfair”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s