Terugkieke

jaarwisseling
Oudejaarsdag 2008

Vandaag is een dag om terug te kijken… Dat heb ik van thuis meegekregen denk ik, mijn vader was ook altijd wat melancholiek op oudejaarsdag. Tweeduizendveertien was een goed jaar. Ik ben bezig om de computer op te ruimen en te backuppen en dan kom je een hoop foto’s tegen. Leander in 2008 genietend van een oliebol, wat een guppie was het toen nog. Hieronder nog wat foto’s van 2014.

Fijne jaarwisseling en tot volgend jaar!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Faabs schreef:

    Heee jij ook terugkijken :-) Leuk !! Wat een droppie Leander in 2008, en nu zoveel groter maar nog steeds zie je dat koppie uit 2008 er in terug. Mooie fotos om terug te kieke Marietje, thx for sharing !

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s