Categorieën
Fotografie Gezin Persoonlijk

2014 in beeld

00 Eindejaarsbrief 2014

Ieder jaar maken we een ‘eindejaarsbrief’, een soort fotoverslag van het jaar met per maand een blad met de belangrijke, leuke en/of mooie momenten van die maand vastgelegd met de camera. Met de hoeveelheid foto’s die wij gedurende een jaar produceren is het best een heel gedoe om dat uit te zoeken en mooi in beeld te brengen – zeker gezien het feit dat ons foto archiveer systeem nog niet helemaal optimaal is ;-) Maar het is weer gelukt! De eindejaarsbrief is klaar en verstuurd naar familie en vrienden…

2014 was een goed jaar. Joost en ik maakten de fotografiecursus voor gevorderden af, we deden mee aan het 3×50 project, we gingen naar de Vrienden van Amstel Live en een weekendje naar Breda. We vierden verjaardagen en feestjes en we kookten lekkere dingen. We (Joost dan vooral) knapte de tuin op tot een prachtig paradijsje waar we heerlijk kunnen relaxen en lange avonden kunnen genieten. We deden cursussen en workshops voor het werk maar ook voor onze hobby. Leander had prachtige rapporten op school en is zich aan het voorbereiden op het voortgezet onderwijs. Hij voetbalt graag, speelt op zijn Playstation of computer – Minecraft is het helemaal.Hij liep voor het eerst de 10 km in de Avondvierdaagse en haalde zijn verkeersexamen op de fiets in Goes. Hij ging ook nog op kamp, twee keer. Een keer met school en een keer met club. Thuis komen met kleine oogjes en dan helemaal vies en versleten zijn, heerlijk! We gingen met de caravan op vakantie naar de Jura in Frankrijk en genoten van de natuur, de rust en het niets moeten. Met dank aan Tante Janna ben ik weer gaan haken en dat redelijk enthousiast! Ik begon met een omslagdoek en heb inmiddels al verschillende projecten klaar waaronder een deken die ik haakte samen met 7000 andere haaksters en m’n zus :) Binnenkort laat ik daar het eindresultaat van zien. We vierden Koningsdag, gingen naar de dierentuin in Antwerpen, naar de Vlindertuin, naar de Efteling, naar de pre-proloog van Dakar en nog een paar keer naar Antwerpen. Joost kocht een houtdraaibank en bracht menig uurtje door in de schuur waar hij hele mooie dingen maakte van hout. Het was een creatief jaar :-)

En nu, nu is het kerstmis. Alweer. Toen we de boom gingen optuigen leek het net alsof we hem pas geleden opgeruimd hadden – maar er is weer een jaar voorbij. We gaan vandaag en morgen genieten van het samenzijn met onze familie. Over een weekje vieren we oud en nieuw en dan begint 2015. Een nieuw jaar. Hopelijk wordt het weer een goed jaar, dan kan ik daar over twaalf maanden weer een eindejaarsbrief van maken.

Fijne feestdagen!

3 reacties op “2014 in beeld”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s