Categorieën
Aanraders Fotografie

Scavenger Hunt II

Afgelopen zomer deed ik mee aan de Scavenger Hunt, waar ik al eerder over schreef. Een internationaal foto-project, georganiseerd door Chrysta Rae, met ongelofelijk creatieve deelnemers. Ik was echt super trots toen een van mijn foto’s een eervolle vermelding kreeg van een van de judges, Robin Griggs Wood. “Major thinking-outside-the-Box” was het commentaar wat ik kreeg. Jeej!

De letter B
Mijn uitwerking van ‘De letter B’ – eervolle vermelding

Gisteren was de sign-up voor de volgende Hunt. Binnen 77 minuten schreven 500 deelnemers in via de speciale sign-up post op de pagina van Chrysta Rae. Ongelofelijk! De eerste minuten stroomden de deelnemers in zulke grote aantallen toe dat Google+ er een beetje duizelig van werd ;) De post verdween steeds, bezweek als het ware onder de druk. Maar… ik ben binnen en doe weer mee! Nu is het wachten op de lijst met de tien woorden en de komende twee maanden kan ik weer aan de slag. Nu ik de onthulling van de albums meegemaakt heb van de Summer Sensational Hunt, weet ik dat een ‘gewone’ foto mooi kan zijn maar dat er veel meer mogelijk is dan dat. Er kwam zo veel moois voorbij en… heel leerzaam, heel veel mensen lieten ook zien hoe hun foto tot stand gekomen was. Een BTS of Behind The Scenes dus. En die BTS’s hebben me absoluut geinspireerd om mijn Photoshop vaardigheden op te poetsen en te actualiseren en zelf ook wat creatiever te worden met mijn inzendingen. Hieronder mijn tien foto’s van de Summer Sensational Scavenger Hunt :)

Op de Google+ pagina van Chrysta staan links naar alle albums en prijswinnaars. Als je mooie foto’s wilt zien, is het zeker een aanrader om een kijkje te nemen en Chrysta te volgen op Google+.

3 reacties op “Scavenger Hunt II”

Het is toch gelukt met je reactie Marion! Mijn instellingen staan blijkbaar nog niet goed, ik moet alle reacties met de hand goedkeuren. Dat ga ik vanavond even aanpassen. Bedankt voor je reactie… lief.

Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s