Categorieën
Aanraders

Bloglovin

Vanaf nu is ook mijn blog te volgen via Bloglovin.

Beoordeel dit:

Vanaf nu is ook mijn blog te volgen via Bloglovin

Volg me via bloglovin

Op Bloglovin kun je heel gemakkelijk je favoriete blogs volgen. Ik kende het nog niet maar Fabi van Maison du Sudville schreef  pas geleden er een post over. Natuurlijk moest ik dat even uitproberen en binnen enkele minuten vond ik mijn favoriete blogs én nog een paar nieuwe die er veelbelovend uitzien.

Tot nu toe gebruikte ik Feedly als ‘feedreader’. Daar voer je de URL in van de RSS-feed van het blog dat je wil gaan volgen. Een feed is een speciale link waarop de inhoud van een blog zichtbaar gemaakt wordt. . Het nadeel is dat de blogger dan wel zo’n feed moet hebben, anders werkt het niet. En dat is het grote voordeel van Bloglovin, ieder blog kun je volgen!

Nog een voordeel: er is een extensie voor Chrome gebruikers. Edit: “En een app!” zei Fabi :) En het ontwerp van Bloglovin spreekt mij persoonlijk ook erg aan. Nou ja, ik ben er dus blij mee :) Als jij een blog hebt en ook Bloglovin gaat gebruiken (het schijnt ook nog eens goed te zijn voor je bezoekersaantallen) – voeg je mij dan ook toe?

2 reacties op “Bloglovin”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s